(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Artikler

ProMark – en fremtidssikret plattform for Workforce Management

06.06.2019

Å beholde lederposisjonen i markedet krever en tydelig strategi og ambisiøse investeringer i utvikling. Les mere om hvorfor ProMark er en fremtidssikret løsning.

Les mer…

Få kontroll på fraværshåndteringen og oppnå økonomiske gevinster

06.03.2019

Det er ikke bare viktig å ha kontroll på medarbeidernes oppmøte. Det er akkurat like så viktig å kunne håndtere deres fravær – uansett om fraværet skyldes ferie eller sykdom.

Les mer…

Slik får du mest mulig ut av å outsource forretningsprosessene dine

29.11.2018

Økt aktivitet og behov for stabilitet får mange bedrifter til å velge å overdra ansvaret for en eller flere oppgaver til eksterne forretningspartnere. Få gode råd om ProMark Business Process Outsourcing fra begge sider av bordet.

Les mer…

Forretningsverdi ved å transformere eldre løsninger til skybaserte økosystemer

01.10.2018

Få oversikt over trender som utvikler seg på markedet og hvordan vi reagerer på dem, for å gjøre ProMark til en sikker beslutning – nå og i fremtiden.

Les mer…

Selvbetjening gir fleksibel planlegging og økt agilitet

26.06.2018

Med ProMark digitaliserer Brdr. Hartmann nå prosessen for å tilgjengeliggjøre vakter og vaktbytte. Dette reduserer både administrativ tid og øker fleksibiliteten og agiliteten.

Les mer…

Teknisk gjeld hemmer effektiviteten

01.02.2018

Teknisk gjeld kan få store konsekvenser for bedriftens effektivitet og evne til å fastholde og tiltrekke medarbeidere – og dermed konkurranseevnen. Lær mer om hva du kan gjøre for å redusere den.

Les mer…

Digital planlegging øker gjennomsiktigheten og leveringsevnen hos Coop

06.10.2017

Det er mange faktorer å ta hensyn til når Coop planlegger distribusjon av varer til butikkene sine. Les hvordan ProMark hjelper med å skape sammenheng mellom kapasitet og arbeidsbelastning – og øker effektiviteten i plukking av kolli.

Les mer…

Slik lager man en god feltstudie og en brukbar business case

06.06.2017

En grundig feltstudie er en viktig forutsetning for en vellykket implementering av Workforce Management. Få gode råd om hvordan man lager en god feltstudie og en brukbar business case basert på vårt samarbeid med Aarsleff.

Les mer…

International Workforce Management-løsning øker engasjementet og styrker oppfølgingen

26.01.2017

Får internasjonale konserner nok verdi ut av landsspesifikke Workforce Management-systemer til tidsregistrering og bemanningsplanlegging? En rundspørring viser nye fordeler ...

Les mer…

Fire fordeler ved en internasjonal Workforce Management-løsning

11.11.2016

Hvorfor velge en internasjonalt dimensjonert Workforce Management-løsning til tidsregistrering og bemanningsplanlegging? Få vårt synspunkt på fordelene, og eksempler fra bedrifter som bruker ProMark på tvers av grenser.

Les mer…
1 2 3 4  Neste