(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Artikler

Fire fordeler ved en internasjonal Workforce Management-løsning

11.11.2016

Hvorfor velge en internasjonalt dimensjonert Workforce Management-løsning til tidsregistrering og bemanningsplanlegging? Få vårt synspunkt på fordelene, og eksempler fra bedrifter som bruker ProMark på tvers av grenser.

Les mer…

Førstehjelp til evaluering av Workforce Management løsning

04.10.2016

Få hjelp til å navigere i landskapet av Workforce Management-løsninger og leverandører i ny markedsguide fra Gartner. Vi supplerer med flere råd.

Les mer…

Gode opplevelser baner vei for mobil tidsregistrering

15.08.2016

Tidsregistrering og planlegging via mobile enheter vinner frem. Åtte erfarne ledere og HR-administratorer ser langt flere fordeler enn ulemper ved Workforce Management på mobiltelefonen, men det er avgjørende at medarbeiderne opplever tjenesten som brukervennlig og relevant.

Les mer…

Fem gode råd til implementering av mobil tidsregistrering

06.06.2016

Bedriften får betydelige HR-administrative fordeler ved å implementere arbeidstids- og fraværsregistrering ved hjelp av mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. Brukerinvolvering og grundig testing er helt sentrale elementer i implementeringsprosessen. Det mener sjefen for HR-administrasjonen

Les mer…

Hva har HR til felles med Chandler Bing fra TV-serien 'Venner for livet'?

18.04.2016

Vi forstår at Chandler har en viktig jobb, men de færreste forstår hva han egentlig gjør på jobben. Slik er det også for mange innen HR. Så hvordan forklarer man familie, venner og kollegaer, hva HR-arbeidet innebærer? Det forklarer noen HR-personer for deg i denne artikkelen.

Les mer…

Vil du vite hvordan det går med virksomheten? Spør HR!

01.03.2016

HR bidrar med verdifull innsikt til ledelsen. Det fremgår av personlige intervjuer med HR-personer i seks forskjellige virksomheter. Innsikt i sykefravær, lønnsutvikling, og turnover er blant de viktigste nøkkeltall som det rapporteres på fra HR.

Les mer…

God datafangst gir økt produktivitet

29.01.2016

Norske bedrifter har et felles mål de kommende år; å øke produktiviteten. Aker Solutions og GKN Aerospace forteller hvordan de bruker datafangst til å øke produktiviteten og dermed lønnsomheten.

Les mer…

Synliggjør produksjonsplanen og fokuser på produktivitet

23.10.2015

Norske virksomheter er utsatt for global konkurransen og det stilles store krav til effektiv produksjon.

Les mer…

DLG høster konkrete fordeler ved HR-digitalisering

28.09.2015

Danmarks niende største selskap målt på omsetning, landbruksindustriselskapet DLG, har i flere år fokusert på en ambisiøs optimaliseringsstrategi og her spiller HR en sentral rolle.

Les mer…

Forandring krever kommunikasjon

01.09.2015

Som en del av et større forandringsprosjekt, gikk SDC i fjor over på en ny overenskomst, noe som berørte alle medarbeidere i organisasjonen.

Les mer…
Tilbake 1 2 3 4  Neste