(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Webinar for industrikunder: ProSchedule Task Management (ny behovsdrevet bemandingsplanlægning)

Delta i det siste av 3 webinarer og vær med å påvirke utviklingen av ProMark

Torsdag den 3. oktober 2019 kl. 10.00-10.45

Merk: Webinaret er forbeholdt produksjonsledere og andre prosessledere i produksjon hos våre ProMark-kunder.

Gjennom å delta i webinarene får du muligheten til å påvirke utviklingen av ny funksjonalitet som kan lette hverdagen og dermed skape bedre resultater i selskapet.

På dette webinaret ønsker vi å presentere konseptet vårt for ressurseplanlegging av behov som ordrer og operasjoner satt opp mot tilgjengelig personale. Det skjer via ’drag and drop’-funksjonalitet for enkel og intuitiv håndtering og med full integrasjon til hele ProMark i en automatisert prosess. Vi ønsker at få bekreftet at vår prioriterte kunder som bruker ProJob er enige med oss i våre tanker og planer vedrørende planlegging av ressurser i ProTime basert på behov i ProJob. I tillegg ønsker vi å involvere kundene våre i å prioritere oppgavene.

Webinarene kjører på nordisk nivå og vil derfor være på engelsk. Men du er velkommen til å komme med innspill og respons på norsk.

AGENDA:

Current Vision & Scope
Clear and actionable task planning overview

  • Plan tasks (order/operations)
  • When to do the operation
  • Validation against Norm Manning and Max Manning
  • Validation against qualifications
  • Ability to see other team members' task

HVORDAN

Webinaret foregår online via Skype for Business og krever ingen installasjon. Du deltar via din PC hvor du følger presentasjonen og har mulighet til å kommunisere med møtelederen og de andre deltakere via chat-funksjonen. Det er gratis å delta!

Påmeld deg webinaret i dag!

Klik her få å påmelde deg webinar om ProPortal