(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Webinar om ProMobile

Hør mer om brukerflaten for medarbeidere på farten

20. september 2019 kl. 10.00

Vil du effektivisere registreringen av arbeidstid for dine ansatte? Og forenkle administrasjonen for HR og ledere? Bruk mobiltelefonen som de fleste fremdeles har fingertuppene på.

Med ProMobile-appen får medarbeiderne ProMark med seg i lommen og kan registrere tid, fravær og prosjekttid på smarttelefonen - uansett hvor de jobber. De får samtidig tilgang til informasjon om egne arbeidsplaner og saldo over feriedager, fleksi- og overtid.

I tillegg gir appen mulighet til selvbetjening når det gjelder ønsker for ferie og avspasering samt å bytte, selge og overta vakter.

Som noe nytt er det nå også mulig å registrere kilometer og dietter via appen. Registreringene blir da en del av den normale godkjenningsprosessen og eventuell refusjon blir en del av lønnsgrunnlaget.

Med automatiske push-meldinger til både medarbeidere og ledere kan bedriften sikre, at registreringer og godkjenninger skjer i tiden innenfor lønnsperiodens avslutning.

Delta i vårt webinar om ProMobile og hør mere om mulighetene.

HVORNÅR

Fredag den 20. september 2019 kl. 10.00-10.30

HVORDAN

Webinaret foregår online via Skype for Business og krever ingen installasjon. Du deltar via din PC hvor du følger presentasjonen og har mulighet til å kommunisere med møtelederen og de andre deltakere via chat-funksjonen. Det er gratis å delta!

Påmeld deg webinaret i dag!
Vi håper webinaret kan inspirere dere til å komme i gang!

påmeld