(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Webinar: Ta vare på teknisk gjeld og ineffektivitet med ProMark

Står økt produktivitet og lønnsomhet øverst på agendaen din? Og sliter du med et utdatert tidsregistreringssystem og overveier å investere i et nytt? Delta i vårt webinar og lær mer om hvordan Workforce Management kan hjelpe deg og hvordan du bygger business casen for investeringen.

 

Fredag den 28. juni 2019 kl. 11.00

Effektivisering og kostnadsbesparende tiltak er – som aldri før – avgjørende parametere i selskapers arbeid for å forbli lønsomme og konkurransedyktige.

Økt digitalisering er viktig for å skape vekst og gode resultater! Minimering av tungvinte og manuelle interne prosesser ved hjelp av automatiserte og brukervennlige IT-løsninger sparer ikke bare administrativ tid. Det reduserer også risikoen for feil og forsinkelser. Og bedriften får pålitelig informasjon om selskapets drift. Her og nå!

I en dynamisk verden er pålitelig informasjon avgjørende for å kunne overvåke, justere og optimalisere kjerneprosessene i enhver bedrift. Det gir nemlig selskapet et solid og faktabasert beslutningsgrunnlag som reduserer risikoen for å treffe feilbeslutninger.

En moderne Workforce Management-løsning som ProMark kan hjelpe deg og din bedrift godt på vei. Med ProMark får bedriften nødvendig innsikt til å kunne planlegge rette ressurser til rett tid og til rett jobb, og samtidig sikre at de ansatte blir avlønnet riktig og på den mest effektive måte. Og med data i sanntid får bedriften verdifuld informasjon som gjør det mulig å reagere raskt på endringer i kapasitet eller avvik. Dette sikrer en optimal og fleksibel bruk av arbeidskraft, maskiner og materialer.

Delta i vårt webinar for å lære:

  • Hva er Workforce Management?
  • Hvordan kan Workforce Management løse noen av utfordringene som mange bedrifter står overfor – nå og i fremtiden?
  • Hvilken verdi skaper Workforce Management?
  • Hvordan bygger du business casen for å investere i en Workforce Management-løsning?
  • Workforce Management i praksis: Hvordan fungerer det for andre?

Vi håper, at webinaret kan inspirere deg til å komme i gang!

Hvornår

Fredag den 28. juni 2019 kl. 11-11.30

Hvem bør delta

Webinaret er relevant for økonomisjefer og andre toppledere, produksjonssjefer og mellomledere med operasjonelt ansvar samt ansatte innen HR og lønnsadministrasjon

Hvordan

Webinaret foregår online via Skype for Business og krever ingen installasjon. Du deltar via din PC hvor du følger presentasjonen og har mulighet til å kommunisere med møtelederen og de andre deltakere via chat-funksjonen. Det er gratis å delta!

Påmeld deg webinaret i dag!

påmeld webinar

 

signpost

integration

savings

student