(Norsk)
.
Kundeinnlogging
Motta vårt nyhetsbrev

Motta siste nytt og viktig informasjon om Workforce Management

G&O Maritime Group velger ProMark

05-10-2017

Avtalen omfatter løsning til å oppsamle tids- og produksjonsdata på 3 forskjellige lokasjoner i Danmark.

G&O Maritime Group

G&O Maritime Group har nettopp inngått en avtale med Mark Information om implementering av en omfattende ProMark-løsning for ca. 200 registranter på 3 forskjellige lokasjoner i Danmark.

G&O Maritime Group består av selskapene Gertsen & Olufsen, Atlas Incinerators, Pres-Vac Engineering – som har brukt ProMark siden 2001 – og Heco International.

Som en del av fusjonen ønsket konsernet å konsolidere alle interne IT-systemer, inkludert HR, lønn og ERP. ProMark ble valgt som felles løsning til å oppsamle tids- og produksjonsdata.

Avtalen inkluderer følgende moduler:

  • Komme/gå- og fraværsregistrering for timelønnede ansatte og funksjonærer (ProTime)
  • Fraværsanalyse (ProAbs)
  • Innsamling av tidsforbruk per jobb for oppfølging på produksjonstid og produserte antall (ProJob)
  • Brukerflater for å samle inn registreringer i form av LAN-Touch-terminaler, ProPC og ProMobile for mobile medarbeidere
  • Nettbasert tilgang til ledelsesoversikt og godkjenninger (ProPortal)
  • Integrasjon til Outlook, Lessor lønnssystem og ERP-system
  • Rapporter og statistikk (ProReport) og Business Intelligence-modulen ProBI

"Med ProMark får G&O Maritime Group fleksibel, enkel og overskuelig mulighet til å planlegge og tilpasse sine ressurser i forhold til aktuelle behov og krav – time for time," sier Michael Dupont Fischer, Country Manager hos Mark Information Danmark. "Det bidrar til å øke effektiviteten og gir besparelser".

Prosjektet starter med en feltstudie for å kartlegge omfanget og detaljene, og dermed sikre en realistisk plan for implementering. Målet er å ta ProMark i bruk i Pres-Vac, Gertsen & Olufsen og Atlas i desember 2017. Etterpå vil implementeringen i Heco følge i første kvartal 2018.

 

Om G&O Maritime Group
G&O Maritime Group ble grunnlagt i 2014 da Gertsen & Olufsen overtok Atlas Incinerators. Det følgende året vokste konsernet ytterligere med oppkjøpet av Pres-Vac Engineering og Heco International. Målet er å skape en sterk konsern med en bred, innovativ portefølje av teknologi av høyeste kvalitet for det maritime segmentet.