For syvende året på rad er Mark Information nevnt som en representativ leverandør i 2022-utgaven av Gartner® Market Guide for Workforce Management Applications

25.08.2022

Vi er stolte av at Mark Information er nevnt som en representativ leverandør i 2022-utgaven av Gartners Market Guide for Workforce Management Applications [1]. Guiden kan hjelpe virksomheter med å identifisere relevante leverandører av Workforce Management-applikasjoner. Vi er nevnt med vår ProMark-løsning for 7. året på rad.

"Kontinuerlig utvikling av funksjonalitet, brukerflater, integrasjoner og driftsplattformer er i våre øyne helt nødvendig for å vedlikeholde en fremtidssikker plattform som oppfyller komplekse Workforce Management-krav. Derfor er vi svært stolte av å være nevnt i 2022-utgaven av Gartners Market Guide for Workforce Management Applications for 7. året på rad", sier Torkel Olrik, CEO i Mark Information.

Ifølge Gartner "vil minst 99% av det nye salget av Workforce Management-applikasjoner være skybasert i 2023".

I Mark Information opplever vi stor interesse for å migrere til skyen fra både nåværende og nye kunder. Mange virksomheter har flyttet forretningskritiske systemer som HR og ERP i skyen, men trenger fortsatt å legge til funksjonalitet som f.eks. tidsregistrering, fraværshåndtering samt jobb- og prosjektregistrering via en spesialisert Workforce Management-løsning for å oppnå optimal støtte av alle forretningsprosesser og forenkle registreringen for medarbeiderne.

Derfor tilbyr vi en fleksibel og sikker skyplattform som støtter moderne virksomheters krav til avansert Workforce Management-funksjonalitet med sertifiserte integrasjonsmuligheter og intuitive brukerflater.

Gartner antar også, at "i 2025 vil 50% av alle store virksomheter med timelønnede og varierende behov for arbeidskraft bruke automatisering i forbindelse med bemanningsplanleggingen".

Effektiv – og fleksibel – medarbeiderplanlegging er nødvendig når virksomheter ønsker å forbli lønnsomme og konkurransedyktige.

Med ProMark kan virksomheter lage den optimale plan med mindre administrativt arbeide og samtidig ta høyde for det forventede behovet for arbeidskraft, arbeidstidsregler, kvalifikasjoner og medarbeidernes ønsker til arbeidstid. Gjennom å bruke kunstig intelligens i planleggingsprosessen kan et forslag til den optimale planen utarbeides på bare noen få minutter.

Dette gjør det enda raskere og enklere for virksomheten å sikre den best mulige bruk av arbeidsstyrken og minimere over- og underbemanning samt overtidsbetaling – og samtidig sørge for at de rette kvalifikasjoner er tilstede i forhold til de oppgaver som må løses.

Et annet viktig fokusområde for oss er å kunne levere en sammenhengende brukeropplevelse på tvers av forretningssystemer. Derfor samarbeider vi med Microsoft om å utvide Teams-plattformen med flere digitale arbeidsflyter for å gi medarbeiderne enda et brukergrensesnitt til ProMark. Dette vil bidra til å øke medarbeidernes effektivitet og produktivitet ytterligere, samtidig som det støtter initiativer for å skape den moderne arbeidsplassen i mange virksomheter.

 

[1] Gartner, "Market Guide for Workforce Management Applications", Sam Grinter, Ron Hanscome, Kelsie Marian, Ranadip Chandra, July 29, 2022.

GARTNER is a registered trademark and service mark of Gartner, Inc. and/or its affiliates in the U.S. and internationally and is used herein with permission. All rights reserved.

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research and advisory organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.