(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Lantmännen Lantbruk får kontroll over sine prosjekter

26.05.2014

Lantmännen Lantbruk har inngått en avtale med Mark Information om implementering av ProMark Workforce Management.

Lantmännen Lantbruk får styr på deres projekterAvtalen omfatter Lantmännen's landbruksvirksomhet i Sverige. Fra tidligere, bruker Lantmännen ProMark innen Cerealia, Doggy, Machine og Unibake for sine bedrifter både i Sverige og Danmark.

Lantmännen Lantbruk utvikler, produserer og selger et omfattende utvalg av fôr for husdyrproduksjon under merkene Nötfor, Piggfor, Pullfor og Protect. Lantmännen Landbruk leverer også planteproduksjon, slik som frø, gjødsel og plantevernmidler. De har sin egen planteforedling som utvikler nye varianter.

Lantmännen Landbruk kjøper og selger korn og oljeplanter til kunder innen fôr-, energi- og næringsmiddelindustrien i Sverige og i utlandet. Salgsorganisasjonen er landsdekkende i Sverige. Lantmännen Landbruk opererer både gjennom egne selskaper og gjennom partnerskap i land som Danmark, Holland, Tyskland og de ​​baltiske statene.

Løsningen inkluderer tidsregistrering for alle ansatte basert på vårt nyeste portalteknologi og industriløsningen for prosjektrapportering. Via ProMarks prosjektmodul, ProJect, oppnår de detaljert rapportering, planlegging og oppfølging.

ProJect registrerer tid, holder orden på produksjonskostnader og gjør det mulig å sammenligne de budsjetterte timer mot registrerte timer. Det gir detaljert kunnskap om utviklingen og sikrer effektivitet, fremdrift og oppfølging av alle prosjekter.

Med ProMark har Lantmännen Landbruk et kraftig verktøy for deres virksomhet og muligheten for ytterligere forenkling og effektivisering sammen med Mark Information.