(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Mark Information er nå Microsoft Silver Partner

29.04.2019

Sertifiseringen differensierer oss fra våre konkurrenter og gjør ProMark til en fremtidssikker løsning for bedrifter som har valgt en Microsoft-strategi.

Mark Information er nu Microsoft Silver Partner

Mark Information har nylig oppnådd Silver Partner status hos Microsoft.

Silver Competency tildeles bedrifter med dokumentert ekspertise i å levere kvalitetsløsninger innenfor et spesialisert område. I tillegg må bedriften ha medarbeidere som er Microsoft-sertificerte innenfor bestemte områder. Bedrifter med Silver Competency er blant top 5% av Microsofts partnere verden over.

ProMark – nå også som en public cloud-løsning

Sertifiseringen er en viktig anerkjennelse av vårt løpende fokus på å håndtere trender i IT-markedet og utvikle ProMark tilsvarende for å opprettholde vår posisjon som ledende leverandør av Workforce Management-løsninger.

"Siden IT-markedet skifter mot Software as a Service forretningsmodeller, er det nødvendig for ProMark å transformeres til en ekte cloud-løsning for å passe inn i kundenes IT-landskap og møte kravene fra både nåværende og fremtidige kunder", sier Morten Janum, CIO, Mark Information.

Som en del av vår cloud-strategi tilbys ProMark derfor nå også som en public cloud-løsning på MS Azure-plattformen.

ProMark er også tilgjengelig på Microsoft AppSource, en appbutikk med forskjellige apps fra både Microsoft og utvalgte forretningspartnere. Alle appene fungerer sammen med de Microsoft-produktene, bedriftene allerede har, og plattformen gir bedrifter mulighet for å prøve løsningene for en begrenset periode, før de foretar en investering.

Hva betyr dette for våre kunder?

Sertifiseringen er ikke bare en viktig anerkjennelse av vårt utviklingsarbeide. Den har også flere fordeler for våre kunder:

  • ProMark har dokumentert integrasjon med Microsoft-løsninger som Office365, Dynamics365 og Dynamics NAV/AX og kan derfor inkluderes som en del av et optimalisert arbeidsflyt
  • Azure-plattformen vil blant annet bidra til å sikre, at kunderne forblir sikkerhetskompatible og kan skalere deres IT-løsninger, da plattformen tilbyr kontinuerlige oppgraderinger og automatiseringer
  • ProMark er en fremtidssikker løsning for bedrifter som har valgt en Microsoft-strategi

"Å være en del av Microsofts Partner Network differensierer oss fra våre konkurrenter og gir oss mulighet for å vise vår løsning til beslutningstakere i mellomstore bedrifter verden over og støtte deres digitale transformasjon", sier Torkel Olrik, CEO, Mark Information.

Vil du vite mer?

For mer informasjon, kontakt: