(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Mark Information inngår avtale med Fibertex Personal Care

14.04.2021

Transformasjon av HCM-plattformen skapte et behov for en ny tidsregistreringsløsning

Fibertex Personal Care logo

Mark Information har nylig inngått avtale med Fibertex Personal Care, en dansk produsent av ikke-vevde stoffer. 

Fibertex Personal Care trengte å transformere sin HCM-plattform, siden deres eksisterende tidsregistreringsløsning er en ERP-integrert løsning – og ingen av disse plattformene støttes etter 2021. I tillegg ønsket de en mer stabil og effektiv måte å registrere på, sammenlignet med deres eksisterende egenutviklede terminaler. Alt i alt skapte det et behov for både en ny tidsregistrerings- /og lønnsløsning. 

Endringer i skiftarbeid resulterte også i mye manuelt arbeid – og Fibertex ønsket en enkel og intuitiv løsning for å redusere den administrative tiden de brukte på å få oversikt. Løsningen skulle dessuten støtte komme/gå- og fraværsregistrering, inkludert mulighet til å se egen arbeidsplan for et helt år, samt få oversikt over vaktbytte og at sjefer kan godkjenne avvik. For å øke brukeropplevelsen for alle parter, ønsket Fibertex også en mobilløsning. 

"Vi er glade for at Fibertex Personal Care valgte ProMark – en bred løsning som både håndterer regler og arbeidstidsavtaler, samt støtter fraværshåndtering og planlegging i en fullstendig integrert mobil løsning", sier Brian Brok-Jørgensen, Vice President, Mark Information.