(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Mark Information leverer prosjektrapportering til IAR Systems

04.06.2014

IAR Systems har inngått en avtale med Mark Information på implementering av ProMark Workforce Management.

Mark Information leverer projektrapportering til IAR SystemsAvtalen omfatter IAR Systems selskaper innenfor konsernet, inkludert selskapet i USA. Hovedkontoret ligger i Uppsala, Sverige.

IAR Systems er verdens ledende leverandør av programvarer for utvikling av prosessorer i innebygde systemer. Programvaren brukes av mer enn 46-000 kunder til å utvikle produkter basert på 8 -, 16 -, og 32-bits prosessorer, hovedsakelig i områdene industriell automasjon, medisinsk utstyr, forbrukerelektronikk, telekommunikasjon og bilprodukter.

IAR Systems har et omfattende nettverk av samarbeidspartnere og samarbeider med verdens ledende leverandører av halvledere. Selskapet er utbredt globalt og har hovedkontor i Sverige, salg- og servicekontorer i USA, Brasil, Japan, Korea, Kina, Tyskland, Frankrike og Storbritannia, samt distributører i 30 land. IAR Systems Group AB er notert på NASDAQ OMX Stockholm.

Løsningen inkluderer tidsregistrering for alle ansatte basert på vår nyeste portalteknologi og industriløsningen for prosjektrapportering. Via ProMarks prosjektmodul, ProJect, oppnår de detaljert rapportering, planlegging og oppfølging.

ProJect registrerer tid, holder orden på utviklingskostnader og gjør det mulig å sammenligne de budsjetterte timer mot registrerte timer. Det gir detaljert kunnskap om utviklingen og sikrer effektivitet, fremdrift og oppfølging av alle prosjekter.

Med ProMark har IAR Systems et kraftig verktøy for deres virksomhet og muligheten for ytterligere forenkling og effektivisering sammen med Mark Information.