(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Mark Information utvider samarbeidet med Lemvigh-Müller

16.01.2019

Avtalen inkluderer en standard ProMark-løsning for 1.300 medarbeidere og vil bli implementert i faser.

Lemvigh-Müller logo

Mark Information har nylig signert en avtale med grossistfirmaet Lemvigh-Müller om en utvidelse av vårt nåværende samarbeide.

Lemvigh-Müller har idag flere tidsregistreringssystemer, inkludert vår WinTid-løsning, på deres forskjellige lokasjoner. Bedriften har et strategisk mål om å forenkle og standardisere deres IT-systemlandskap og arbeider derfor målrettet på å implementere en samlet løsning for alle ansatte.

"Vi har i lang tid trengt en mer uniform løsning for tids- og fraværsregistrering, som vil spare tid i vår lønnsavdeling og i våre produksjonsenheter. Vi har en forventning om, at ProMark i kombinasjon med vårt nåværende lønns- og HR-system vil gi dette", sier Frederik Aakerlund, IT-direktør i Lemvigh-Müller.

ProMark-avtalen inkluderer:

  • Komme/gå- og fraværsregistrering (ProTime) for 1.300 medarbeidere; 500 timelønnede og 800 funksjonærer
  • Registrering via mobil, webportal og Kaba-terminaler med biometriske lesere 
  • Integrasjon med lønnssystem, Outlook og SAP
  • Fraværsanalyse for strukturert oppfølging på fravær og effektiv håndtering av refusjonssøknader (ProAbs)
  • Automatiserte påminnelser om manglende registreringer og/eller godkjenninger (ProNotify)
  • Rapportering (ProReport)

"Vi er glade for at Lemvigh-Muller har valgt ProMark som deres fremtidige tidsregistreringsløsning", sier Michael Dupont Fischer, direktør i Mark Information Danmark. "Med en standardisert og automatisert løsning til oppsamling og overføring av data til lønns- og andre forretningssystemer kan Lemvigh-Müller se frem til å redusere administrationen betragtelig og oppnå besparelser".

Prosjektet implementeres i faser. Fase 1, som inkluderer de timelønnede ansatte, starter opp i slutten av januar og forventes å gå i drift innen sommeren.

 
Om Lemvigh-Müller
Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Med 1.200 ansatte og 300.000 varenumre dekker de et stort behov innen for industrien, el- og VVS-installasjon, byggeri samt håndverk og forsyning