(Norsk)
.
Kundeinnlogging

ProMark 4.60.00 oppnår sertifisert integrasjon med SAP-applikasjoner og SAP S/4HANA®

01.10.2018

ProMark leverer kritiske data til kunder gjennom interoperabilitet med SAP-løsninger

SAP® Integration and Certification Center har nylig sertifisert, at ProMark versjon 4.60.00 integrerer med SAP-applikasjoner og SAP S/4HANA® gjennom bruk av standard integrasjonsteknologier. Integrasjonen hjelper virksomheter med å strømlinjeforme og akselerere lønnsprosessene. 

SAP S/4HANA er neste generasjon av forretningsprogramvare, bygget for SAP HANA®-databaseplattformen, med muligheter for on-premise- og cloudinstallasjon. Den er designet for å fungere som den digitale kjerne, som hjelper kundene med å drive den digital transformasjon.

"Vi er glade for å kunngjøre at ProMark 4.60.00 har oppnådd sertifisert integrasjon med SAP-applikasjoner og SAP S/4HANA", sier Morten Janum, CIO i Mark Information. "ProMarks evne til å fungere med SAP-løsninger og levere aktuelle og kritiske data er svært gunstig for nåværende og fremtidige kunder." 

Mange kunder inkluderer ProMark som en del av en større HR-løsning (HRMS) hvor ProMark forlenger SAP-løsningen helt til den enkelte medarbeider. ProMark sporer status på tid og fravær, bemanningsplanlegging og fremdrift på jobb og prosjekter på et detaljert nivå i sanntid og hjelper med å sikre et faktabasert grunnlag for de daglige beslutninger i bedriften.

ProMark leverer presise lønn- og fraværsdata til SAP-løsninger – uten behov av kundespesifik programmering – og gir samtidig bedriften mulighet for å utnytte HRMS-funksjonaliteten i ProMark-plattformen. Det reduserer de manuelle rutiner i lønnsberegningen og feil i overføringen av data, øker effektiviteten og gjør ProMark til en fremtidssikker løsning.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:


 

 

SAP Certified Integration with SAP Applications

 

SAP Certified Integration with SAP S/4HANA®

SAP, SAP S/4HANA, SAP HANA and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE (or an SAP affiliate company) in Germany and other countries. See http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx for additional trademark information and notices. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies.