(Norsk)
.
Kundeinnlogging

ProMark-drift i forhold til Korona-situasjonen

12.03.2020

Vi er klare til å hjelpe!

I lys av den alvorlige situasjonen med risiko for spredning av Korona-virus, som mer eller mindre stenger flere arbeidsplasser i Norge, tar vi i Mark Information også en rekke forholdsregler.

Vi opprettholder support for våre kunder, inkludert tilgang til hotline og konsulentassistanse, samtidig som vi beskytter våre ansatte slik at de fremdeles kan utføre oppgavene sine, bl.a. ved å jobbe hjemmefra, og dermed unngå risikoen for smitte. 

Support og konsulenthjelp vil foreløpig være gjennom fjernoppkobling. Det vil si via mail, telefon, Skype-møter med delt skjerm og TeamViewer-tilgang til ProMark-installasjonen. Fjernoppkobling er en tjeneste vi allerede tilbyr og har lang erfaring i å bruke, så dette vet vi fungerer problemfritt. Mange av dere kjenner allerede tjenesten.

Fysiske møter er dermed begrenset til det som er mest nødvendig. Vi oppfordrer deg til å tenke hvor langt vi faktisk kan hjelpe deg uten å måtte møte fysisk. Utdanning kan også gjøres med fjerntilgang. 

HVORDAN KAN DERE FORBEREDE DETTE

Ettersom vi ikke vet hvordan situasjonen utvikler seg, er her noen gode råd for hvordan du kan forberede deg så godt du kan. Skulle du få behov av at våre konsulenter får tilgang til ProMark-serveren din for å hjelpe til med å tilpasse oppsett eller support med behandling av lønns- og fraværsfiler, etc., vil det være en god idé å forberede den ved å:

  • Forsikre deg om at TeamViewer er lastet ned og ligger på ProMark-serveren (last ned Teamviewer her)
  • Se til at brukernavn og passord er klar til å sendes til oss. Hvis du velger å sende dem til oss nå vil vi selvfølgelig overholde GDPR-reglene, så tilgang blir bare brukt på din forespørsel om nødvendig.

Hvis du trenger superbrukerhjelp til for eksempel å avslutte perioder i ProMark og danne en lønns- og fraværsfil, kan våre konsulenter også støtte her via fjernoppkobling.

KONTAKT OSS

Kontakt oss hvis du har spørsmål om ovennevnte eller er i tvil. Vi er klare til å hjelpe!