ProMark oppnår sertifisert integrasjon til Microsoft Dynamics 365 Business Central

24.01.2022

ProMark er dermed en pålitelig utvidelse av Microsoft Dynamics 365 Business Central for full kontroll over aktiviteter og produksjonsprosesser i virksomheten.

ProMark Workforce Management til Microsoft Dynamics 365 Business Central

ProMarks integrasjon til Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC) er nå også sertifisert, og løsningen er tilgjengelig på Microsoft AppSource – en appbutik med løsninger fra Microsoft og deres partnere.

ProMark forenkler innsamlingen av kritiske data i sanntid for relevant insikt i pågående aktiviteter i virksomheten. Det gir et dataassistert grunnlag til forecasting, oppfølging, etterkalkyle og optimalisering. Dermed kan ProMark øke verdien av virksomhetens Dynamics 365 Business Central-løsning.

Den nye, sertifiserte integrasjon sørger for at ProMark får produksjonsplaner i form av ordrer og operasjoner fra BC, og at data om tidsforbruk på de enkelte oppgavene sendes tillbake. I tillegg til jobbtid kan virksomheten også fange detaljerte data direkte fra produksjonsgulvet om f.eks. antall produserte og kasserte enheter, status på produksjonsordrer og materialeforbruk. 

Med ProMark får virksomheter avansert Workforce Management-funksjonalitet som komplementerer Microsoft Dynamics 365-suiten. Det gir blant annet følgende fordeler:

  • Kombinert tids- og jobbregistrering gjør det mulig for virksomheten å spore at det redegjøres for alle arbeidede timer, inkludert håndtering av unntak og avvik via kundespesifikk oppsett
  • Fuldstendig oversikt over fremdriften på ordrer og kapasitet i sanntid til den løpende oppfølging
  • Spart tid på registrering via intuitive brukerflater på mobilapp, webbportal, terminaler og nettbrett, også med offline-funksjonalitet

På denne måten kan virksomheter berike sine ERP-data i en automatisert proses og oppnå full kontroll over oppgaver og produksjonsprosesser.

ProMark har også standardintegrasjon med Microsoft Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management, NAV/AX, Office 365 og en lang rekke HR- og lønnssystemer for fleksibel og effektiv støtte av forretningsprosesser.

For ytterligere informasjon, ta kontakt til:


Mark Information er Microsoft Gold Partner
Mark Information er Microsoft Gold Partner og en del av Microsoft Dynamics Lifecycle Services program. Det sikrer, at våre Dynamics-løsninger vedlikeholdes, slik at de hele tiden matcher Dynamics 365’s tekniske økosystem og holder vår viden oppdatert.

Microsoft AppSource hjelper virksomheter med å finne og prøve skyforretningsløsninger fra Microsoft og utvalgte partnere, og dermed legge til nye muligheter til deres eksisterende applikasjoner for å forbedre det, de allerede bruker til å skape vekst i virksomheten.