(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Scania inngår avtale om skyløsning med Mark Information

13.09.2021

Avtalen inkluderer tidsregistrering, håndtering av sykefravær og medarbeiderplanlegging med full mobilitet og dekker 18.000 medarbeidere på alle Scanias produksjonsenheter i Sverige.

Scania, en global produsent av lastebiler og busser, har nylig inngått en avtale med Mark Information som dekker 18.000 medarbeidere på alle Scanias produksjonsenheter i Sverige.

Avtalen inkluderer moduler for tidsregistrering, håndtering av sykefravær og medarbeiderplanlegging med full mobilitet og selvbetjeningsmuligheter levert som en skyløsning. Siden integrasjon til andre forretningssystemer også er en viktig del av prosjektet, ble det vektlagt vårt tydelige fokus rundt SAP’s økosystem og våre SAP-sertifiserte integrasjoner til f.eks. SAP SuccessFactors i Scanias prosess på valg av leverandør.

"Vi er svært glade for at Scania valgte ProMark og vi ser frem til å levere en moderne, fleksibel – og fremtidssikker – tidsregistreringsløsning til Scania," sier Henrik Trolle, Executive Vice President og Country Manager for Mark Information i Sverige.

Implementeringen startet opp i august med prosjektplanlegging og site studies, og vi forventer at alle Scanias medarbeidere i Sverige vil bruke ProMark innen utgangen av 2022.

"Mark Information jobber allerede med MAN som er en del av Volkswagen Group – akkurat som Scania. Vi kan helt sikkert utnytte vår kunnskap og erfaring fra mange års samarbeide med dem til å skape verdi for Scania," sier Henrik.

 

Om Scania
Scania er en ledende leverandør av transportløsninger, inkludert lastebiler og busser til tung transport kombinert med et omfattende produktrelatert servicetilbud. Scania tilbyr finansiering, forsikring og utleietjenester slik at kundene kan fokusere på sin primære forretning. Scania er også en ledende leverandør av industrielle og maritime motorer. Scania har mer enn 50.000 medarbeidere i ca. 100 land. Forskning og utvikling er konsentrert i Sverige, mens produksjonen primært skjer i Europa og Sydamerika. Les mer på https://www.scania.com/group/en/