(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Velkommen til vår nye kunde Vitfoss

19.02.2014

Vitfoss er et dynamisk og innovativt selskap som produserer vitaminer og mineraler for husdyr.

Ny kunde - velkommen til VitfossBasert på bøndenes behov bidrar Vitfoss med verdiøkende løsninger for bonden gjennom tilpassede blandinger for husdyrproduksjon.

Videre markedsføres en rekke spesialprodukter som melkerstattere, vitaminer, veterinærmedisinske produkter og dyre mat. Den akkumulerte kunnskap og erfaring de har tilegnet seg etter mer enn 80 år innen ernæring av dyr, brukes selvfølgelig for alle dyregrupper.

HISTORIE

Vitfoss' historie går tilbake til 1930, da selskapet begynte som engros virksomhet for korn og fôr. I dag eies Vitfoss av DLG. Vitfoss er en høyt spesialisert premix selskap med moderne fasiliteter og spesialisert kunnskap - begge viktige faktorer i den sterke posisjon som markedsleder i tilpassede vitamin- og mineraltilskudd.

Som en start vil ProMark Workforce Management-løsningen hos Vitfoss inkludere tid, fravær og ferieregistrering og omfatter enkel og lett rapportering gjennom tynne klienter samt LAN-Touch-terminaler basert på den nyeste teknologien, inkludert biometri. Den nøkkelferdige prosjektet omfatter komme/gå-registrering samt fraværsregistrering med integrasjon til lønn via DLG.

Prosjektet startet februar 2014.