(Norsk)
.
Kundeinnlogging

VikingGenetics – ny kunde i folden

30.03.2016

Avtalen omfatter standard komme/gå- og fraværsregistrering for 200 ansatte i 3 land og vårt modul for bemanningsplanlegging

VikingGenetics logoI mars 2016 inngikk VikingGenetics, et av verdens ledende selskaper innen tyreavl basert i Randers, en avtale med Mark Information om implementering av ProMark til 200 ansatte i 3 land – 120 i Danmark, 50 i Sverige og 35 i Finland.

Avtalen omfatter standard komme/gå- og fraværsregistrering (ProTime) og vårt modul for bemanningsplanlegging (ProRoster) i alle tre land. I Danmark har VikingGenetics valgt den web-baserte portalløsning (ProPortal) som brukergrensesnitt, mens ansatte i Sverige får tilgang til løsningen via ProPC (Windows-basert terminal) og Finland vil bruke PC-Mark.

"Det er flere grunner til at vi valgte ProMark. Det oversiktlige modul for bemanningsplanlegging og Mark Informations mulighet til å møte vår ønske om en rask implementering på bare en måned vektet høyt," sier Andreas Storm Group Business Controller på VikingGenetics.

"Vi er glade for at VikingGenetics har valgt å implementere vår løsning", sier Michael Dupont Fischer, country manager i Mark Information Danmark. "Dette er et godt bevis på at ProMark har et konkurransefortrinn i markedet – også i forhold til internasjonale selskaper".

Prosjektet starter opp umiddelbart etter med en intens implementeringsproses i Danmark, etterfulgt av Sverige og Finland i mai og juni.


Om VikingGenetics
VikingGenetics er verdensledende innen tyreavl og er basert i Randers. De investerer en stor sum penger i forskning hvert år og bruker den nyeste teknologien. VikingGenetics har en effektiv avlsprogram og tester kvaliteten på ca. 450 tyre innen rasene Holstein, VikingRed og Jersey. Den årlige salget er rundt 4 millioner doser til hjemmemarkedene og mer enn 50 land over hele verden.