(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Mark Information igjen nevnt i Gartners nye markedsguide

25.08.2017

Gartner publiserte i juli en oppdatert versjon av deres Market Guide for Workforce Management Applications. Mark Information er igjen i år nevnt med vår ProMark-løsning.

Det anerkjente analyseselskapet Gartner har i juli utgitt en oppdatert versjon av deres Market Guide for Workforce Management Applications

Guiden gir en oversikt over 22 leverandører og beskriver funksjonaliteten, geografisk omfang, bransjekunnskap samt partnerskaper og integrasjonsmulighetene. Mark Information er igjen i år er inkludert i guiden med vår ProMark-løsning.

”Vi er selvfølgelig glad for å være blant de Workforce Management-leverandørene som Gartner nevner i sin rapport”, sier Torkel Olrik, CEO for Mark Information.

Hjelp til å navigere i landskapet av Workforce Management-løsninger

Å skaffe, utvide eller erstatte en Workforce Management-løsning er vanligvis ikke en enkel beslutning for ledelsen i større selskaper. Det krever først og fremst en fordelaktig business case.

Vi opplever fremdeles at mange bedrifter bruker Excel eller andre manuelle prosesser for å holde oversikt over timer, oppgaver og å legge vaktplaner. Det er ikke bare tidkrevende, men dette kan også resultere i feil. Derfor er det ofte store besparelser ved å automatisere disse prosessene. Dette betyr at investeringen i en Workforce Management-løsning raskt kan betales tilbake gjennom innsparinger.

Det kan imidlertid være tidkrevende å kartlegge de mange typer løsninger og leverandører på markedet. Ifølge Gartner er markedet for Workforce Management-løsninger fragmentert og komplekst.

Guiden kan derfor være en god hjelp for bedrifter som trenger å navigere i landskapet av Workforce Management-løsninger. Når selskapene har identifisert deres forretningskritiske behov og ønsker, kan guiden bidra til å begrense leverandørfeltet til 3-4 potensielle leverandører.

"Mange selskaper er i et dilemma om hva man skal velge som en Workforce Management-løsning," sier Torkel Olrik. "Vi ser derfor stadig oftere at selskapene bruker Gartners rapporter som en del av evaluerings- og beslutningsprosessen."

En sikker beslutning

Mark Information er markedsleder innen internasjonale Workforce Management-løsninger i Norden

"Bransjespesialisering, lokal markedskunnskap og sterke referanser bidrar til å gjøre ProMark til et trygt valg. Derfor er vi også glade for å være blant de få europeiske leverandørene som er inkludert i guiden,” avslutter Torkel Olrik.

 

hjælp til at navigere i landskabet af Workforce Management-løsninger


Les mer

Førstehjelp til evaluering av Workforce Management-løsning
Gode råd hvis du og bedriften overveier å kjøpe, utskifte eller utvide deres Workforce Management-løsning.

Slik lager man en god feltstudie og en brukbar business case
En grundig feltstudie er en viktig forutsetning for en vellykket implementering av Workforce Management. Få gode råd om hvordan man lager en god feltstudie og en brukbar business case basert på vårt samarbeid med Aarsleff.

Bedre ledelsesrapportering får virksomheder til å bytte Workforce Management-system
Automatisering av administrative prosesser og krav om bedre ledelsesrapportering veier tyngst når større virksomheter beslutter å skifte tidsregistreringssystemer i stedet for å vedlikeholde den eksisterende løsningen. Her forteller tre større virksomheter åpnet om hvilke vurderinger de gjorde.

 


Gartner, Market Guide for Workforce Management Applications, 03 July 2017
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.