(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Bransjer

Vi øker lønnsomheten, styrker servicenivået og gjør kundene tilfredse

Hemmeligheten er at vi setter vår ære i å være virkelighetsnære og resultatorienterte, og vi konsentrerer oss om å utvikle systemer som er enkle å sette opp og bruke i hverdagen – men med avanserte bruksområder. Nøkkelparameterne er effektivitet, presisjon, smidighet, lønnsomhet og optimalisering – og selvfølgelig foregår det hele i sanntid gjennom intuitive og brukervennlige løsninger. Vi har arbeidet med dette i mer enn 40 år og har dokumentert suksessfull erfaring innenfor mange bransjer.

Vår oppgave er å gjøre kundene i stand til å planlegge utnyttelsen av egne ressurser til rett tid og rett arbeidsoppgave, samt sikre at ressursene lønnes korrekt og på den mest effektive måten. Vi er kort sagt eksperter i å bruke tilgjengelige personaleressurser mer intelligent og dermed hjelpe bedrifter med å bli mer produktive og konkurransedyktige.

Derfor er vår personalhåndteringsløsning ProMark det naturlige valget for bedrifter som ønsker å overvåke, justere og forbedre sentrale prosesser – basert på brukervennlig og driftsmessig informasjon som alltid er oppdatert.

Bygge & anlegg

Bygg & anlegg

ProMark hjelper virksomheter med å registrere og fange arbeidstid, tillegg og annen type informasjon direkte fra byggeplassene. Registreringen skjer enten av medarbeideren eller arbeidslederen. Resultatet blir at data blir tilgjengelig raskere og mere nøyaktig for bruk til lønn, regnskap og fakturering, samt mer effektiv og bedre styring av store prosjekter.
Detaljhandel & distribusjon

Logistikk & transport

ProMark leverer det nødvendige driftsmessige overblikket som kan håndtere utfordringene i en bedrift som er i gang hele døgnet, ofte fordelt på mange lokaliteter og som lever av å håndtere skiftende serviceytelser og kontinuerlig kundetilpasning.
Næringsmiddel

Næringsmiddel

ProMark sikrer synlighet i bemanningsstatus på arbeidsprosesser og overblikk over hvordan utstyret fungerer – alt i sanntid. Dessuten gir det overblikk og sammenheng mellom produksjon og logistikk.
Produksjon

Produksjon

ProMark hjelper deg å holde styr på prosesser, slik at du kan reagere på avvik i produksjonsplanen og justere i planene for en optimal og fleksibel utnyttelse av personale, maskiner og materiale.
Offentlig & service

Service

ProMark kan håndtere utfordringene ved å planlegge en behovsstyrt arbeidsstyrke ved å sikre synlighet i bemanningsstatus på arbeidsprosesser i sanntid. Det muliggjør en sterk kundeorientering.