Applikasjonskonsulent

Mark Information Norge er i vekst og vi søker applikasjonskonsulent til vår Workforce Management løsning ProMark som hjelper virksomheter med å optimalisere produktiviteten og oppnå besparelser gjennom en smartere planlegging av ressursene.

STILLINGSBESKRIVELSE

Våre kunder er fra mindre selskaper til store internasjonale konsern innen de fleste bransjer. Sammen med de andre konsulentene i Professional Service vil du være ansvarlig for implementering og igangkjøring av nye kunder og at våre eksisterende kunder får en optimal verdi av deres ProMark løsning. Du vil også bistå salg med innsalg av ProMark Workforce Management-løsninger til mulige nye kunder.

Som konsulent kommer du til å være med i utviklingen og forbedringen av Promark for å sikre at vår løsning utvikler seg i takt med kundenes krav og behov innenfor Workforce Management.

FAGLIG KOMPETANSE OG ERFARING

Den ideelle kandidat forventes å ha en relevant utdannelse, men relevant erfaring vektlegges tyngst. Det forventes at du har minimum tre til fem års erfaring innen implementering av IT-løsninger som ERP-løsninger, lønn, HR eller lignende. Det er en stor fordel om du har kjennskap til avtaler, tidsregistrering, eller bemanningsplanlegging. Kjennskap til Workforce Management-løsninger, integrasjoner og prosjektledelse vil være en fordel, men ikke et krav.

YTTERLIGERE INFORMASJON

Se hele stillingsbeskrivelsen på Finn.no - Skarp Rekruttering håndterer prosessen.

Rapporterer til: 
Språk:
Lønnspakke: 
​Tiltredelse: 
Kontorsted:
Leder av Professional Services (PFS)
Norsk og engelsk (fordel om man skjønner dansk)
Attraktiv lønnspakke i henhold til kvalifikasjoner
Snarest mulig
Oslo