(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Om oss

Det hele begynte med en idé. En idé om at det måtte finnes en enklere, smartere og raskere måte å tilpasse bruken av en bedrifts ressurser.

Den ideen har vi i Mark Information utviklet og forfinet i mer enn 35 år, og resultatet er at vi i dag er en av bransjens mest innovative programvarevirksomheter innenfor personalhåndtering (Workforce Management).

Vi konsentrerer oss om å utvikle systemer som er enkle å sette opp og bruke i hverdagen – men med avanserte muligheter. Nøkkelparameterne er effektivitet, presisjon, smidighet, lønnsomhet og optimalisering – og selvfølgelig foregår det hele i sanntid gjennom intuitive og brukervennlige løsninger, best egnet for bedrifter og organisasjoner over 100 ansatte.

Mark Information personalhåndteringsløsning ProMark, er et redskap som gjør det mulig for kunden å planlegge de riktige ressursene til rett tid og til rett oppgave, samt sikre at ressursene lønnes korrekt og på den mest effektive måten. For pålitelig informasjon i sanntid er avgjørende for å overvåke, justere og optimalisere kritiske prosesser i alle bedrifter.

Pålitelig informasjon i sanntid styrker både beslutningsgrunnlaget og synliggjør driftsmessige fordeler. Det vet man i de fleste bedrifter. Våre unike personalhåndteringsløsninger skaper rask verdi for bedriften ved å integrere til ERP- og lønnssystemer og skape sanntidsdata om bedriftens bruk av tid og ressurser.

ProMark er oppbygget i moduler og bedriftene kan da velge de delene som skaper størst verdi for dem:

Om Workforce Management
 

TIDSREGISTRERING: Registrering av arbeidstid og avviksårsaker validert mot overenskomster og avtaler skaper det rette lønnsgrunnlag

FRAVÆRSHÅNDTERINGAvansert håndtering av opptjening, forbruk og overføring av ferie. Sykdomshåndtering med fordeling på de riktige kontoene og arbeidsflyter til oppfølging og oversikt

JOBB OG AKTIVITET: Registrering av medarbeidernes aktiviteter (jobb, prosjekt eller pro-sess) foredler ERP-data til oppfølging på ressurser og produktivitet

PLANLEGGING: Planlegging og bemanning til effektiv bruk av bedriftens ressurser – også ved avvik

BRUKERFLATER: Smartphones, portal og terminaler til registrering, oversikt og godkjenning

INTEGRASJON: Standardintegrasjon mot lønns-, HR- og ERP-systemer sikrer utveksling av viktig data

BUSINESS INTELLIGENCE: Rapporter og analyse av data til måling av fravær, produktivitet og besparelser

TJENESTER: kundeservice, private cloud, applikasjonsforvaltning, superbruker-service og hardwareservice som forenkler den daglige driften av ProMark

Med andre ord gir ProMark bedriften et solid og faktabasert beslutningsgrunnlag og forbedrer muligheten for å reagere raskt på endringer i etterspørsel eller kapasitet. Selskaper som Arla Foods, Carlsberg, Lantmännen og Rockwool har valgt Mark Information til å effektivere deres prosesser. Faktisk har vi hjulpet mer enn 1000 kunder med å effektivisere deres prosesser og oppnå store besparelser.