Om oss

Ledende leverandør av Workforce Management løsninger som hjelper virksomheter til økt produktivitet og besparelser

Hovedkontoret på Maglebjergvej, Kgs. Lyngby, Danmark

Mark Information er i dag en ledende nordisk leverandør av Workforce Management systemer til tids-, fraværs-, aktivitets- og jobbregistrering, samt vakt- og bemanningsplanlegging. Her på hjemmesiden kan du lese mer om hva vi tilbyr, og hvilke fordeler, en rekke kunder i forskjellige bransjer har oppnådd.

Vår Workforce Management løsning ProMark hjelper virksomheter med å optimalisere produktiviteten og oppnå besparelser gjennom en smartere planlegging av ressursene. Samtidig sikrer ProMark at medarbeiderne avlønnes korrekt og på den mest effektive måten.

Med ProMark får virksomheter informasjon om bruken av tid og ressurser i sanntid. Med hjelp av våre avanserte integrasjoner til ERP- og lønnssystemet blir aktuelle data tilgjengelige når det er behov for dem. Korrekt informasjon i sanntid styrker beslutningsgrunnlaget og evnen til å reagere raskt på endringer i etterspørsel og kapasitets, samt gir mulighet til å avdekke driftsmessige fordeler.

ProMark er bygget på mer enn 40 års dybdekunnskap om Workforce Management fra noen av de mest komplekse overenskomster og avtaler i Europa. Vi utvikler kontinuerlig ny funksjonalitet, som skaper maksimal verdi for våre kunder. Gjennom brukerkonferanser og brukergrupper får vi ideer og krav til ny funksjonalitet. Vi involverer våre kunder i utvikling av løsningene for å sikre at det vi utvikler oppfyller deres behov.

Mark Information har hovedkontor i Danmark og kontorer i Sverige, Norge, Storbritannia og Romania. Globalt betjener vi godt over 400 kunder, 1.000 installasjoner og mer enn 300.000 daglige brukere med intuitive og brukervennlige løsninger. ProMark er best egnet for bedrifter og organisasjoner med +100 ansatte i de fleste bransjer.
 

HVORFOR VELGE PROMARK?

 • ProMark er en komplett Workforce Management suite som inneholder en omfattende og meget avansert funksjonalitet innen fagområdet Workforce Management
 • Intuitive brukerflater på alle enheter som webportal, mobil, pc-klient og terminal
 • Unike integrasjonsmuligheter til lønns-, HR- og ERP-systemer, bl.a. basert på REST APIs
 • ProMark kan leveres som skyløsninger med hosting på public, private og hybrid cloud eller on-premise
 • ProMark omfatter en sterk kombinasjon av data om tilstedeværelse og fravær, kombinert med de samme medarbeideres oppgaveregistreringer
 • Bemanningsplanlegging i ProMark sikrer en optimal og fleksibel utnyttelse av ressursene
 

HVORFOR VELGE MARK INFORMATION?

 • Mark Information er anerkjent blant nordiske virksomheter, noe som gjør ProMark til et sikkert valg for kundene
 • Validering av business casens verdi for kunden støtter beslutningen om implementering
 • Prosjektledelse fra start til slutt av fagfolk med bransjekunnskap minimerer risikoen
 • Customer Care, utvidede tjenester og account management sikrer kundetilfredshet og lojalitet
 • Standard plattform som oppdateres flere ganger om året med kundedrevet utvikling samt sterk integrasjon til alle ERP-, HR- og lønnsplattformer garanterer moderne teknologi. Dette sikrer optimal sameksistens i kundens IT-landskap