(Norsk)
.
Kundeinnlogging

Vår historie

I mer enn 35 år har Mark Information foredlet Workforce Management gjennom innovativ rådgivning og avanserte programvareløsninger.

Det har gitt oss en unik ekspertise som vi hele tiden bygger ut og forfiner, og det har gjort Mark Information til spesialister i å hjelpe bedrifter med å få det beste ut av deres kjerneprosesser.

Det hele begynte i Lyngby nord for København i 1981. Siden da har Mark Information utviklet seg til en av bransjens mest innovative programvarebedrifter som i dag har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Storbritannia og Romania. Og med mer enn 400 kunder, 1000 installasjoner og 300 000 daglige brukere er Mark Information i dag Skandinavias største utbyder av systemer til tids-, fraværs-, aktivitets- og jobbregistrering samt bemanningsplanlegging.

Hemmeligheten bak Mark Informations personalhåndteringsløsning er ProMark, som integrerer de avgjørende nøkkelparameterne i enhver moderne virksomhet.

ProMark gir et detaljert overblikk og fokuserer på optimalisering av både produksjonsprosesser og administrative prosesser.

ProMark sikrer at kundene kan planlegge de rette ressursene til rett tid og til den rette arbeidsoppgaven, og sikrer at ressursene avlønnes korrekt og på den mest effektive måten.

Vi leverer løsninger som hjelper med alt fra registrering av tid på personale og aktiviteter, til planlegging av arbeidsoppgaver og allokering av ressurser samt business intelligence. Alt sammen i sanntid gjennom intuitive og brukervennlige løsninger.

Kundene har tillit

ProMark kan integreres i alle systemer og tilbyr en helt unik ekspertise som har skapt tillit i mange av Skandinavias største og mest suksessrike bedrifter.

Arla Foods Carlsberg COOP Rockwool Rolls-Royce