Microsoft

Dokumentert integrasjon med Microsoft-løsninger

Microsoft Gold Partner logo

Privatpersoner, virksomheter og organisasjoner verden over bruker daglig Microsofts produkter i en lang rekke sammenhenger. 
 
Mark Information har Gold Partner status hos Microsoft. Gold Competency er den høyeste partnerstatus som bare tildeles virksomheter med det bredeste kompetansenivået i å levere kvalitetsløsninger innen et spesialisert område. I tillegg må virksomheten oppfylle strenge krav til sertifisering av medarbeidere, kundereferanser og vellykkede implementeringer. Bare 1% av Microsofts partnere verden over oppnår Gold Competency. Derfor er vår Gold Partner-status en anerkjennelse av vårt fokus på å utvikle kvalitetsprodukter og vår innsats for kontinuerlig å forbedre oss selv
 
Som Microsoft Gold Partner tilbyr vi dokumentert integrasjon med Microsoft-løsninger som:
  • Dynamics 365 Business Central
  • Dynamics 365 Finance
  • Dynamics 365 Supply Chain Management
  • Dynamics AX
  • Dynamics NAV
  • Office 365
ProMark kan derfor inngå i en optimalisert prosessflyt i virksomheter, som har valgt en Microsoft-strategi.
 
ProMark tilbys som en skyløsning på MS Azure-plattformen. Det bidrar blant annet til å sikre at våre kunder forblir sikkerhetskompatible og kan skalere sine IT-løsninger, da plattformen tilbyr kontinuerlige oppgraderinger og automatiseringer.
 
ProMark er også tilgjengelig på Microsoft AppSource – en app-butikk med diverse apps fra både Microsoft og utvalgte forretningspartnere. Alle appene fungerer sammen med de Microsoft-produktene, virksomheten allerede har.