Axdata AS

Mark Information sin partner Axdata er en kompetent leverandør av ERP-systemer med erfaring siden begynnelsen av 1990 tallet. Med et sterkt fokus på faglig kunnskap og spesialisering innen produksjon, engineering, entreprenør og service jobbes det hver dag med å finne gode løsninger for kundene.

Axdatas forretningsidé er å være spesialist på optimalisering av verdikjeden til bedrifter ved å benytte av ERP-systemet Microsoft Dynamics AX. For å sikre gode bransjeløsninger tilbyr de flere egenutviklede tilleggsmoduler.

Kompetanse

Kjerneverdiene respekt, kompetent og engasjement står sentralt i Axdata. Med ansatte som selv har erfaring fra de ulike industriområdene de opererer i får kunden en aktiv sparringspartner som hjelper dem trygt gjennom hele implementeringsprosessen. Axdata søker hele tiden nye muligheter for å gjøre kundens bedriftshverdag enklere.

Axdata ble kåret til årets norske Microsoft Dynamics partner i 2011, og tilhører også Microsoft President's Club som representerer de 5% beste Microsoft partnerne globalt. De har ambisiøse medarbeidere som brenner for jobben sin og vil dele kunnskapen med deg og din bedrift.