(Norsk)
.
Kundeinnlogging

ProMark 365 Cloud

Skalerbar skyløsning med høy sikkerhet

ProMark 365 Cloud er en Public Cloud-løsning på Microsoft Azure-plattformen, der virksomheter deler en standardisert infrastruktur og ProMark-installasjon med andre organisasjoner. De enkelte virksomhetene har hver sin egen database uten tilgang for andre.

Microsoft Azure-plattformen er blitt utbredt standard for skyløsninger. Plattformen tilbyr bland annet skalerbarhet etter behov og høy sikkerhet ved å opprettholde et bredt spekter av globale og lokale compliance-sertifiseringer som forskjellige ISO-standarder og GDPR.

Vedlikehold og oppgradering av løsningen skjer i form av systemoppdateringer som installeres med jevne mellomrom. Alle planlagte servicevinduer administreres av oss og varsles på forhånd.

SOFTWARE AS A SERVICE (SAAS)

ProMark tilbys i 3 forskjellige Software as a Service-pakker slik at dere kan velge den pakken som best passer til deres behov – med muligheten til å bytte til en annen pakke, hvis behovet endres.

Oversikt over ProMark Software as a Service-pakker

Virksomheten betaler en pris per medarbeider per måned, basert på den pakke det er valgt samt antall medarbeidere som skal bruke løsningen. Programvaren er delt inn i lisensgrupper, slik at dere skalere opp eller ned hvis det er varige endringer i antall ansatte. Les mere om de 3 programvarepakker.

SSL, SINGLE SIGN-ON OG ANDRE TEKNISKE ALTERNATIVER

Alle de 3 pakkeløsningene inneholder kryptert datakommunikasjon via SSL. Noen av pakkene gir dessuten mulighet for single sign-on og multitenancy. Les mer om de tekniske alternativene i de enkelte programvarepakker i produktbladet.

DERFOR PROMARK 365 CLOUD

ProMark 365 Cloud er for virksomheter som ønsker en standardisert, skalerbar løsning med høy sikkerhet og som krever minimal involvering.

Fordeler ved ProMark 365 Cloud er:

  • Høy operasjonell stabilitet siden et stort nettverk av servere og avansert infrastruktur beskytter mod feil og nedetid
  • Økt skalerbarhet siden både infrastrukturresurser og programvarepakken kan skaleres opp eller ned i forhold til behov
  • Høy sikkerhet via overvåkingsverktøy og IT-spesialister som håndterer sikkerhetsaspekter for skymiljøet og sørger for at det alltid er compliant
  • Besparelser: Dere unngår en første investering i maskinvare og programvare og betaler bare for de tjenester dere bruker
  • Økt fleksibilitet: Dere kan velge den programvarepakken som best passer deres behov og alltid dra nytte av den nyeste funksjonaliteten i produktet, ettersom vi kontinuerlig leverer oppgraderinger
  • Mer tid til andre oppgaver siden dere kan slippe ansvaret for den daglige driften