ProMark On-Premise

Når dere selv tar ansvar for ProMark-serveren

ProMark On-PremiseMed ProMark On-Premise installeres ProMark-løsningen på en dedikert server i virksomhetens eget IT-miljø. Det betyr, at ansvaret for å sikre stabil drift og løpende holde ProMark oppdatert på ulike systemoppdateringer og sikkerhetsaspekter ligger hos deres egen IT-avdeling. 

ProMark On-Premise krever en investering i programvarelisenser som gir dere en varig bruksrett til ProMark-løsningen. Investeringen beregnes ut fra hvilke moduler dere velger og hvor mange medarbeidere som skal bruke modulene. Løsningen kan skaleres opp eller ned etter behov, både når det gjelder funksjonalitet og endring av lisensgruppe i forhold til antall medarbeidere. Les mer om tilgjengelige moduler.

I tillegg vil det være årlige kostnader til en vedlikeholdsavtale som gir tilgang til nye programvareversjoner og til kundeservice (Customer Care) som bistår i tilfelle av utfordringer med oppsett og drift av ProMark.

DERFOR PROMARK ON-PREMISE

ProMark On-Premise er løsningen for virksomheter som foretrekker selv å ha eierskap av å drive deres IT-infrastruktur og ønsker størst mulig egenkontroll.

Fordeler med ProMark On-Premise er:

  • Performance: Dere kan selv kontrollere ytelsen ut fra den maskinvare dere bruker/kjøper for formålet
  • Fleksibilitet: Dere kan tilpasse løsningen slik at den støtter deres spesifikke infrastruktur- og forretningskrav
  • Full kontroll: Dere har selv full kontroll over hvor virksomhetens data blir lagret og hvordan de håndteres
  • Integrasjonsmuligheter: Stor mulighet for å utvikle integrasjoner