ProMark Software as a Service-pakker

4 forskjellige ProMark-pakker

ProMark 365 Cloud tilbyr ProMark som en Software as a Service-løsning i 4 forskjellige pakker. Les mer om pakkene og hvilke moduler som inngår:

ProMark Software as a Service pakker

ESSENTIALS – DET ENKLE VALGET

Essentials inneholder basal registrering av møtt, gått og heldagsfravær (ProTime) der medarbeiderne registrerer via mobilapp og web. Essentials støtter også strukturert oppfølging på sykefravær og forenklet håndtering av egenmeldinger (ProAbs Sickness).

Fravær og overtid kan sendes til leder eller administrator for godkjenning, og løsningen sender ut påminnelser (ProNotify) slik at registreringer og godkjenninger kan utføres før lønnen må forberedes. 

Ledelsen har tilgang til oversiktsdata og standardrapporter (ProReport) og systemet har standardintegrasjon til utvalgte HR-løsninger fra våre partnere for enkel overføring av medarbeiderdata (ProHost API).

PROFESSIONAL – DEN BREDE LØSNINGEN

Professional er den fullstendig digitaliserte tidsregistreringsløsning som på en avansert måte kan kontrollere alle arbeidstidsregler og overenskomster, og forbereder lønnsgrunnlaget via intelligente dialoger med medarbeiderne.

I tillegg gir denne pakken også mulighet for:

  • Planlegging av medarbeidernes vakter (ProSchedule)
  • Prosjektregistrering (ProJect)
  • Registrering via terminaler
  • Moderne API-integrasjon til f.eks. HR- og ERP-systemer

Denne pakken er dermed mer et arbeidsverktøy for ledelse og lønnsadministrasjon for oversikt og håndtering av alle ansatte, inkludert godkjenningsprosesser, rapportering og påminnelser.

ENTERPRISE – DEN KOMPLETTE WORKFORCE MANAGEMENT-LØSNINGEN

Enterprise er den komplette Workforce Management-løsningen som inneholder alle tilgjengelige moduler i ProMark. Det betyr full digitalisering av arbeidsprosesser, brukeropplevelser, analyse- og oppfølgingsmuligheter, inkludert:

  • Avansert feriehåndtering (ProAbs Ferie)
  • Registrering av kjørte kilometer og dietter (ProTravel)
  • Jobbregistrering (ProJob)
  • Prognose på bemanningsbehov og lønnsbudsjett for bruk i medarbeiderplanleggingen (ProForecast)
  • Integrasjon til alle relevante forretningssystemer, inkludert datalager for avansert business intelligence

Med Enterprise-pakken kan dere introdusere digitalisering og automatisering bredt i virksomheten i det tempoet som passer dere. Noe som forbedrer både effektiviteten og medarbeidertilfredsheten.

Individual – den skreddersydde løsningen

Med Individual kan dere velge fritt de ProMark-moduler som best støtter deres behov og prosesser. Løsningen driftes på en privat skyinfrastruktur (Private Cloud) og kan dermed tilpasses og skaleres i forhold til deres behov.

Individual er for kunder som ønsker høy sikkerhet i driften av deres ProMark-løsning og samtidig gjerne vil kunne tilpasse løsningen til spesifikke krav.

Pakken gir mulighet til integrasjon med alle relevante forretningssystemer, inkludert datavarehus til avansert business intelligence.