ProMark integrasjon med ProHost API

Den moderne og sikre integrasjonsstandarden

ProHost API er en fremtidssikker, neste-generasjons integrasjonsplattform til ProMark, som gir stor frihet og høy sikkerhet i integrasjonen på tvers av internettet og det interne systemlandskapet.

ProHost API sikrer, at datautvekslingen skjer etter den moderne og utbredte API-standarden, som sørger for, at forespørsler og svar inneholder alle relevante data for å kunne plasseres korrekt i begge systemene. ProHost API håndterer både API-er fra skyplattformer som f.eks. SAP og Microsoft samt virksomhetens egne private API-er.

ProHost API støtter både punkt-til-punkt integrasjoner og integrasjoner via middleware, og data kan enten utveksles i sanntid eller som batch-kjøringer.

SSL-kommunikasjon mellem systemene gir en høy sikkerhet, noe som hjelper dere som virksomhet til å overholde GDPR. Løsningen støtter dessuten forskjellige typer autentikasjon, inkludert OAuth2.

ProHost API - den moderne og sikre integrationsstandarden

DERFOR PROHOST API

  • Følger en moderne og utbredt integrasjonsstandard
  • Utnytter vår erfaring fra eksisterende ProHost-integrasjoner og felt-mapninger
  • Leverer data i sanntid
  • Tilbyr høy sikkerhet og GDPR-samsvar
  • Gir dere en fleksibel plattform til å justere, utvide og optimalisere deres integrasjonsscenarier – og samtidig støtte langsiktige sky-strategier